Echo-cardiografist

Zoek jij extra werk als echo-cardiografist in de regio Leiden? Een afwisselende bijbaan waarin je zelfstandig kan werken in een ambulante en professionele werkomgeving? Solliciteer dan nu bij Salux Healthcare en vul ons team van experts aan.

Salux Healthcare en de samenwerkingspartners SCAL Medische Diagnostiek en Leyden Clinics verrichten diagnostiek voor huisartsen, verloskundigen, verpleeghuisartsen, bedrijfsartsen en andere medische professionals. Naast onze hoofdvestiging in Leiden werken wij in de regio binnen circa 25 satellietlocaties. Als bedrijf zijn wij vooruitstrevend in productontwikkeling en omarmen nieuwe technologieën. Innovatie staat bij ons hoog in het vaandel.

Medewerker bloedafname

Wat vragen wij van jou?

Je verricht echo-cardiografisch onderzoek om cardiale afwijkingen uit te sluiten, vast te stellen en/of te vervolgen. Hierbij werk je volgens de geldende professionele standaarden.

Je hebt een afgeronde echocardiografie opleiding. Verder kan je zowel zelfstandig als in teamverband werken en beschik je over goede sociale en communicatieve vaardigheden.

Wat bieden wij jou?

Een afwisselende bijbaan binnen een ambulante setting waarin er laagdrempelig contact is met de Cardioloog, de Sportarts en andere collega’s. Je werkt in een professionele pool van echo-cardiografisten die een nauwe samenwerking hebben. Het contract is flexibel in uren en de honorering is marktconform.

Is deze functie iets voor jou?

Wij ontvangen graag je CV met korte motivatie per e-mail op persooneelszaken@salux.nl. Voor meer informatie nodigen wij je uit contact op te nemen met dr. Gerard de Ruijter op email g.deruijter@salux.nl of kijk op onze site www.salux.nl.