Medewerker bloedafname parttime (3-5 dagen van 3 of 4 uur)

Salux Healthcare en de samenwerkingspartners SCAL Medische Diagnostiek en Leyden Clinics verrichten diagnostiek voor huisartsen, verloskundigen, verpleeghuisartsen, bedrijfsartsen en andere medische professionals. Naast onze hoofdvestiging in Leiden hebben wij in de regio circa 25 satellietlocaties.

Je verricht alle handelingen met betrekking tot bloedafname (venapunctie), e.c.g. holter en 24-uurs bloeddrukmeting op de hoofdlocatie of één van de dependances. Je ontvangt de cliënten, ondersteunt de spreekuren en verzorgt de administratieve afhandeling. De functie is veelzijdig en vraagt een grote eigen verantwoordelijkheid.

Medewerker bloedafname

Wat vragen wij van jou?

Je hebt een erkend  (para)medisch diploma. Je bent in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer in verband met het reizen naar en tussen de dependances (harde eis). Ervaring met de venapunctie is een pre.

Daarnaast heb je goede contactuele vaardigheden en ben je klantgericht. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent flexibel inzetbaar binnen onze bedrijfstijden. De werkzaamheden vinden voornamelijk in de ochtenden plaats. Op onze website vind je onze locaties en openingstijden.
Je bent woonachtig binnen het verzorgingsgebied van SCAL inclusief Leidschendam, Zoetermeer en Gouda of binnen een straal van 30 km van onze hoofdlocatie in Leiden. Je bent proactief, denkt graag mee in ‘hoe het beter kan’ en maakt hierbij ook je eigen handelen bespreekbaar.

Wat bieden wij jou?

  • Een uitdagende, zelfstandige baan in een enthousiast team;
  • Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 2.537,38,- bruto o.b.v. een 37,5-urige werkweek;
  • Een zeven maanden contract met mogelijkheid tot verlenging van het contract;
  • Een gedegen opleiding en/of nascholing op alle aspecten van de venapunctie, e.c.g. holter en 24-uurs bloeddrukmeting.

Is deze functie iets voor jou?

Heb je vragen over deze vacature? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Esther van den Berg, Unit Coördinator Medical Services en Biometrie via 071 516 00 20

Je reactie met motivatie en CV kun je sturen naar personeelszaken@salux.nl.