Senior accountmanager

Ben jij ondernemend en een ster in het aanboren van new business? Haal jij je energie uit het scoren van nieuwe deals en heb je affiniteit met de zorgbranche? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over Eurofins

Eurofins Clinical Diagnostics bestaat uit meerdere medische laboratoria gespecialiseerd in de bloedafname, dermatopathologie, cytologie en moleculaire diagnostiek. Onze klanten zijn huisartsen, gezondheidszorginstellingen en zelfstandige behandelcentra. Een van onze opdrachten is het uitvoeren van het Bevolkingsonderzoek (BVO) baarmoederhalskanker.

Eurofins Clinical Diagnostics is onderdeel van EurofinsScientific, een internationaal beursgenoteerd bedrijf dat haar klanten voorziet van hoogwaardig laboratoriumonderzoek en advies. Eurofins is wereldwijd marktleider op het gebied van bio-analytische testen voor voeding, water, milieu en farmaceutische producten. Eurofins kent sterke groeiambities en verwacht in 2020 te groeien tot meer dan 650 laboratoria met circa 50.000 medewerkers. Eurofins is continu op zoek naar getalenteerde en betrokken medewerkers die het verschil willen maken.

Je gaat werken binnen een ambitieus, enthousiast en klantgericht bedrijf. Eurofins Clinical Diagnostics is ISO15189 geaccrediteerd en heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Over de functie en bijbehorende werkzaamheden

Als Senior Accountmanager houd je je voornamelijk bezig met (koude en warme) acquisitie van klanten en prospects. Hierbij richt je je met name op het bezoeken en onderhouden van contacten met zelfstandige behandelcentra en gezondheidsinstellingen.

Daarnaast geef je uitvoering aan projecten zoals het binnenhalen van tenders en aanbestedingen. Door middel van het indienen van een heldere en overtuigende inschrijving beperk je (tijd)verspilling en vergroot je de kans op de gunning. 

Om onze huidige klanten en prospects optimaal te kunnen adviseren, is het gewenst dat je ervaring hebt in de zorgbranche. We verwachten dan ook dat je kennis hebt van de diagnostiek.

Daarnaast:

 • Maak je afspraken met prospects en klanten en geef je een gedegen uitleg van onze producten en service. Tijdens deze gesprekken hou je rekening met de eisen en wensen van de klant en verlies je het belang van onze organisatie niet uit het oog;
 • Denk je mee over het strategisch salesplan;
 • Krijg je concrete salestargets;
 • Heb je administratieve taken: Bijhouden van een correcte administratie waaronder CRM, klantcontacten, e-mail afhandeling, offertes etc.;
 • Up-to-date houden van vakkennis;
 • Ben je aanspreekpunt voor de klant en dien je dit te vertalen naar en voor onze organisatie.

Je herkent je in het volgende:

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau (commerciële richting), je hebt een achtergrond in de zorg en je hebt tussen de 5 tot 10 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je bent goed in acquisitie: Je vindt het leuk om nieuw klantencontact op te bouwen maar weet ook bestaande klanten te waarderen;
 • Je weet bij de juiste personen aan tafel te komen;
 • Je haalt je drive uit het binnenhalen van nieuwe klanten en het uitbouwen van activiteiten bij onze huidige klanten;
 • Je vindt het een uitdaging salestargets te overstijgen;
 • Je bent klant- en servicegericht en hebt een verzorgde en enthousiaste uitstraling;
 • Je bent 40 uur per week beschikbaar;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Waarom dit een geweldige functie is

Je maakt onderdeel uit van een dynamische organisatie die veel waarde hecht aan de ontwikkeling van haar medewerkers en hebt volop opleidings- en scholingsmogelijkheden. Je krijgt veel ruimte voor zelfsturing en eigen verantwoordelijkheid in een werkomgeving die resultaat- en vernieuwingsgericht is. Het salaris ligt tussen de €4000,- en €5000,- bruto per maand en is afhankelijk van kennis en ervaring. Bij een vaste aanstelling behoort een leaseauto tot de arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden we leuke extra’s zoals bedrijfsbootcamp, pilates lessen, borrels en uitjes.

Voor meer informatie over ons bedrijf verwijzen wij je naar onze websites: www.eurofins-nmdl-lcpl.com en www.salux.nl

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving? Waar wacht je nog op?

Stuur je sollicitatie, voorzien van motivatie en cv naar: info@nmdl-lcpl.nl