Medewerker bloedafname huisbezoeken


Ben je op zoek naar een uitdagende baan waarbij je veel zelfstandig op pad bent? En ben je bevoegd of bekwaam met de venapunctie? Dan zijn we op zoek naar jou! Met één van onze dienstauto’s bezoek je de patiënten thuis voor de bloedafname. Een zelfstandige functie waarbij je veel voor mensen kunt betekenen.

Wat ga je doen?

Als medewerker bloedafname verricht je alle handelingen met betrekking tot bloedafname (venapunctie, capillaire afname, of hielprik), ECG-holter en 24-uurs bloeddrukmeting bij patiënten thuis, in verzorgingshuizen (of zelfstandig op kleinere satellietlocaties).

Voordat je zelfstandig gaat werken volg je eerst een opleidingsprogramma waar ervaren collega’s je de kneepjes van het vak leren. Daarna word je nauw begeleid zodat je uiteindelijk zelfverzekerd op pad gaat. (Werktijden in de ochtend en in de middag.)

Wat zijn jouw kwaliteiten

  • Je hebt een afgeronde (para) medische opleiding op minimaal MBO-niveau en hebt ervaring met de venapunctie;
  • Patiënten voelen zich bij jou op hun gemak. Jij weet als geen ander hoe je de patiënt gerust kunt stellen voor een prettige bloedafname. Het één op één contact met patiënten is echt iets waar jij energie van krijgt;
  • Je werkt zelfstandig en gestructureerd;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs;
  • Je vindt het belangrijk om ruimte te krijgen voor zelfsturing en eigen verantwoordelijkheid.

Over Eurofins | Salux

Eurofins Salux is een full service medisch diagnostisch centrum. Onze klanten zijn huisartsen, verloskundigen, gezondheidszorginstellingen en zelfstandige behandelcentra. Naast onze hoofdvestiging in Leiden hebben wij in de regio Katwijk, Alphen a/d Rijn, Voorschoten, Den Haag en het Groene Hart, circa 30 satellietlocaties.

Eurofins Salux is onderdeel van EurofinsScientific, een internationaal beursgenoteerd bedrijf dat haar klanten voorziet van hoogwaardig laboratoriumonderzoek en advies. Eurofins maakt daarbij gebruik van een unieke hoeveelheid analysemethoden en een ongekend hoog kennisniveau en expertise.

Wat bieden wij?

Je maakt onderdeel uit van een compacte dynamische organisatie die veel waarde hecht aan zelfsturing en eigen verantwoordelijkheid in een (zorg)werkomgeving die resultaat- en vernieuwingsgericht is. Het salaris ligt tussen de €1.807,- en €2.798,- bruto per maand (o.b.v. 37,5-urige werkweek) en is afhankelijk van kennis en ervaring. Daarnaast bieden we leuke extra’s zoals vrijdagmiddag borrels en uitjes.

Voor meer informatie over ons bedrijf verwijzen wij je naar onze website: www.salux.nl

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving? Waar wacht je nog op?

Stuur je sollicitatie, voorzien van motivatie en cv naar: personeelszaken@salux.nl