Medewerker bloedafname flexpool


Enthousiast, klantgericht, flexibel, verantwoordelijkheidsgevoel en een echte teamspeler. Zijn dit kenmerken die jou aanspreken en waar je jezelf in herkent? Misschien ben jij dan de nieuwe medewerker bloedafname waar wij naar op zoek zijn!

Over Eurofins I Salux Healthcare

Salux Healthcare is een full service medisch diagnostisch centrum. Onze klanten zijn huisartsen, verloskundigen, gezondheidszorginstellingen en zelfstandige behandelcentra. Naast onze hoofdvestiging in Leiden hebben wij in de regio Katwijk, Alphen a/d Rijn, Voorschoten, Den Haag en het Groene Hart, circa 30 satellietlocaties.

Salux Healthcare is onderdeel van EurofinsScientific, een internationaal beursgenoteerd bedrijf dat haar klanten voorziet van hoogwaardig laboratoriumonderzoek en advies. Eurofins is wereldwijd marktleider op het gebied van bio-analytische testen en maakt daarbij gebruik van een unieke hoeveelheid analysemethoden en een ongekend hoog kennisniveau en expertise. Eurofins bestaat wereldwijd uit ruim 45.000 medewerkers verdeeld over meer dan 650 hypermoderne laboratoria actief in 47 landen en is continu op zoek naar getalenteerde en betrokken medewerkers die het verschil willen maken. Je gaat werken binnen een ambitieus, enthousiast en klantgericht bedrijf. Salux Healthcare heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en is o.a. ISO15189 geaccrediteerd. },r

Over de functie en bijbehorende werkzaamheden

Als medewerker bloedafname verricht je alle handelingen m.b.t. bloedafname (venapunctie). Je ontvangt de cliënten, ondersteunt bij de spreekuren en bent verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling. Daarnaast is het mogelijk om jezelf te ontwikkelen tot algemene/allround afname medewerker waarbij jouw taken worden uitgebreid naar ECG holteronderzoek en 24-uurs bloeddrukmeting. Het werk vindt voornamelijk in de ochtend plaats, maar bij verdere ontwikkeling is uitbreiding van je contracturen in overleg mogelijk. Je werkdagen zijn flexibel in te delen en je inzetbaarheid kan op je persoonlijke situatie worden aangepast.

Je herkent je in het volgende

  • Je bent bezig met of hebt een afgeronde (para) medische opleiding op minimaal MBO niveau (bijvoorbeeld ‘Verzorgende IG’);
  • Je werkt graag in teamverband;
  • Je vindt het belangrijk om ruimte te krijgen voor zelfsturing en eigen verantwoordelijkheid;
  • Je gaat gestructureerd te werk bij het verwerken van de klinische gegevens;
  • Je beschikt over goede mondelinge communicatieve vaardigheden;
  • Je brengt enthousiasme over en bent gemakkelijk in de omgang;
  • Je vindt het leuk om mee te denken over (proces) verbeteringen zodat o.a. procedures en werkinstructies up-to-date blijven.

Waarom dit een geweldige functie is

Je maakt onderdeel uit van een compacte dynamische organisatie die veel waarde hecht aan de ontwikkeling van haar medewerkers en hebt volop opleidings- en scholingsmogelijkheden. Medewerkers krijgen veel ruimte voor zelfsturing en eigen verantwoordelijkheid in een (zorg)werkomgeving die resultaat- en vernieuwingsgericht is. Het salaris ligt tussen de €1.750,- en €2.716,- bruto per maand (o.b.v. 37,5-urige werkweek) en is afhankelijk van kennis en ervaring. Daarnaast bieden we leuke extra’s zoals vrijdagmiddag borrels.

Voor meer informatie over ons bedrijf verwijzen wij je naar onze website: www.salux.nl

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving? Waar wacht je nog op?

Stuur je sollicitatie, voorzien van motivatie en cv naar: personeelszaken@salux.nl