Medewerker bloedafname

5 ochtenden is 15uur p/w

Enthousiast, klantgericht, flexibel, verantwoordelijkheidsgevoel en een echte teamspeler. Zijn dit kenmerken die jou aanspreken en waar je jezelf in herkent? Misschien ben jij dan de nieuwe medewerker bloedafname waar wij naar op zoek zijn!

Over Eurofins I Salux Healthcare

Eurofins I Salux is een full service medisch diagnostisch centrum. Onze klanten zijn huisartsen, verloskundigen, gezondheidszorginstellingen en zelfstandige behandelcentra. Naast onze hoofdvestiging in Leiden hebben wij in de regio Katwijk, Alphen a/d Rijn, Voorschoten, Den Haag en het Groene Hart, circa 30 satellietlocaties.

Eurofins I Salux is onderdeel van EurofinsScientific, een internationaal beursgenoteerd bedrijf dat haar klanten voorziet van hoogwaardig laboratoriumonderzoek en advies. Eurofins is wereldwijd marktleider op het gebied van bio-analytische testen voor voeding, water, milieu en farmaceutische producten. Eurofins kent sterke groeiambities en verwacht in 2020 te groeien tot meer dan 650 laboratoria met circa 50.000 medewerkers. Eurofins is continu op zoek naar getalenteerde en betrokken medewerkers die het verschil willen maken. Je gaat werken binnen een ambitieus, enthousiast en klantgericht bedrijf.

Eurofins I Salux heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en is o.a. ISO15189 geaccrediteerd.

Over de functie en bijbehorende werkzaamheden

Als medewerker bloedafname verricht je geheel zelfstandig op één van onze satellietlocaties alle handelingen m.b.t. bloedafname (venapunctie). Je ontvangt de cliënten, verricht de bloedafname en bent verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling. Het werk vindt voornamelijk in de ochtend plaats (werktijden van 07:30 uur tot 10:30 uur of van 08:00 uur tot 11:00 uur).

Je herkent je in het volgende

• Je hebt een afgeronde (para) medische opleiding op minimaal MBO niveau (bijvoorbeeld ‘Verzorgende IG’);
• Je bent in het bezit van een rijbewijs en beschikt over eigen vervoer;
• Je werkt graag in teamverband;
• Je vindt het belangrijk om ruimte te krijgen voor zelfsturing en eigen verantwoordelijkheid;
• Je gaat gestructureerd te werk bij het verwerken van de klinische gegevens;
• Je beschikt over goede mondelinge communicatieve vaardigheden;
• Je brengt enthousiasme over en bent gemakkelijk in de omgang;
• Je vindt het leuk om mee te denken over (proces) verbeteringen zodat o.a. procedures en werkinstructies up-to-date blijven;

Waarom dit een geweldige functie is

Je maakt onderdeel uit van een compacte dynamische organisatie die veel waarde hecht aan de ontwikkeling van haar medewerkers en hebt volop opleidings- en scholingsmogelijkheden. Medewerkers krijgen veel ruimte voor zelfsturing en eigen verantwoordelijkheid in een (zorg)werkomgeving die resultaat- en vernieuwingsgericht is. Het salaris ligt tussen de €1.771,- en €2.562,- bruto per maand (o.b.v. 37,5-urige werkweek) en is afhankelijk van kennis en ervaring. Daarnaast bieden we leuke extra’s zoals vrijdagmiddag borrels en uitjes.

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving? Waar wacht je nog op?

Stuur je sollicitatie, voorzien van motivatie en cv naar: personeelszaken@salux.nl